Minsommen tot 20 Diploma [2]

Minsommen - Groep 4 - Tot 20

Minsommen tot 20 Diploma II

Je krijgt 20 vragen

Minsommen Tot 20

Dit is de oefening Minsommen tot 20 Diploma [2] deze oefening is onderdeel van Minsommen - Groep 4. Bij deze opdracht krijg je 20 vragen. Om het diploma te krijgen moet je 16 vragen goed hebben. Probeer zoveel mogelijk munten en medailles te verzamelen! Als je alle vragen gemaakt hebt kan je de antwoorden goed en fout weer terug kijken en zo leren van eventuele fouten.


Advertentie

Deze pagina is onderdeel van de vaardigheid minsommen. Er zijn oefeningen beschikbaar voor het maken van minsommen in groep 3, 4, 5 en 6. De oefeningen zijn opgedeeld in opgaves tot 5, tot 10, tot 20, tot 50, tot 100, tot 1.000 en tot 10.000. Ook is het mogelijk oefeningen per groep kiezen. De vaardigheid minsommen is onderdeel van rekenen/ wiskunde – getallen en bewerkingen – kerndoel 27. De oefeningen worden gemaakt in samenwerking met basisschool leraren.

Rekenen.nl is een leerplatform met digitale lesstof voor de het basisonderwijs. Leerlingen kunnen in de klas en thuis zelfstandig aan de slag met de op maat gemaakte oefeningen.