Tafel van 1 Meerkeuze

Tafels - Groep 4 - Tafel van 1

Tafel van 1 Meerkeuze

Je krijgt 10 meerkeuze vragen

Tafels oefenen Tafel van 1

Dit is de oefening Tafel van 1 Meerkeuze deze oefening is onderdeel van Tafels - Groep 4. Bij deze opdracht krijg je 10 meerkeuze vragen. Per goede vraag verdien je een muntje en als je voldoende vragen goed hebt krijg je een medaille. Probeer zoveel mogelijk munten en medailles te verzamelen! Als je alle vragen gemaakt hebt kan je de antwoorden goed en fout weer terug kijken en zo leren van eventuele fouten.

Deze pagina is onderdeel van de vaardigheid tafels. Er zijn oefeningen beschikbaar voor het oefenen van de tafels in groep 4 en 5. De oefeningen zijn opgedeeld in verschillende stappen met open vragen, meerkeuze vragen en uiteindelijk diploma’s per tafel en een tafeldiploma voor alle tafels samen. De vaardigheid tafels is onderdeel van Rekenen/wiskunde - Getallen en bewerkingen - kerndoel 27. De oefeningen worden gemaakt in samenwerking met basisschool leraren.

Rekenen.nl is een leerplatform met digitale lesstof voor de het basisonderwijs. Leerlingen kunnen in de klas en thuis zelfstandig aan de slag met de op maat gemaakte oefeningen.