Hoeveel zijn de 2 dobbelstenen samen? [2]

Getallen - Groep 3 - Tot 15

Hoeveel zijn de 2 dobbelstenen samen? II

Je krijgt 10 vragen

Getallen Tot 15

Dit is de oefening Hoeveel zijn de 2 dobbelstenen samen? [2] deze oefening is onderdeel van Getallen - Groep 3. Bij deze opdracht krijg je 10 vragen. Per goede vraag verdien je een muntje en als je voldoende vragen goed hebt krijg je een medaille. Probeer zoveel mogelijk munten en medailles te verzamelen! Als je alle vragen gemaakt hebt kan je de antwoorden goed en fout weer terug kijken en zo leren van eventuele fouten.


Advertentie

Deze pagina is onderdeel van de vaardigheid getallen en tellen. Er zijn oefeningen beschikbaar voor het leren met getallen in groep 3. De groepen 2, 4 en 5 worden later nog toegevoegd. De oefeningen zijn opgedeeld in getallen tot 5, getallen tot 10, getallen tot 15, en getallen tot 20. Dit is onderdeel van rekenen/wiskunde - Getallen en bewerkingen - kerndoel 26. In dit kerndoel wordt onder andere aandacht besteed aan structuur, samenhang van getallen en gehele getallen, deze te begrijpen en in dagelijkse situaties te gebruiken. De oefeningen worden gemaakt in samenwerking met basisschool leraren.

Rekenen.nl is een leerplatform met digitale lesstof voor de het basisonderwijs. Leerlingen kunnen in de klas en thuis zelfstandig aan de slag met de op maat gemaakte oefeningen.