Beschrijving Duikboot Sommen

In dit superleuke spel moet je proberen alle duikboten te kopen. Je kunt kiezen tussen verschillende vaardigheden. Plussommen, minsommen, keersommen en deelsommen zitten allemaal in dit spel.

Het is de bedoeling dat je sommen verzamelt en daarna het goede antwoord geeft, maar dat is nog niet zo makkelijk. Je moet namelijk alle vissen ontwijken. Probeer onderweg muntjes te verzamelen, zodat je sneller nieuwe duikboten kan kopen.

Stap in de onderzeeër en zak diep de zee in om je reken avontuur te beginnen. Je duikt in een gevaarlijke zee waarin verschillende rekensommen opgelost moeten worden.

Als je een som wilt oplossen moet je eerst de bubbels verzamelen om de som te maken en daarna de bubbel kiezen waarin het antwoord staat van de som. Als je het verkeerde antwoord kiest verlies je levens. Maar er zijn ook andere gevaren in de zee namelijk diepzeevissen. Je hebt verschillende soorten diepzeevissen zoals haaien, kogelvissen, piranha’s en siervissen als je deze raakt verlies je levens, dus pas op.

Als je muntjes wilt hebben moet je deze verzamelen, dat kan door bubbels te vinden met muntjes en schatten te vinden op de grond. Je kunt de muntjes gebruiken om 5 nieuwe onderzeeërs te kopen namelijk de Gizmo, Scraber, Marauder, Dolfijn, Big Joe en Haaien Fin. Deze onderzeeërs geven een munten en punten bonus als je er mee speelt, maar gaan ook sneller. Veel succes met dit gratis educatieve onderzeeër spel voor het leren van rekenen op de basisschool. Dit spel is een rekenspel voor groep 3, 4, 5 en 6.