Tafels Tovenaar

Ga in dit spel op een leerzaam avontuur met de Tafels Tovenaar. Duik samen in een magische wereld vol met bijzondere wezens en gevaarlijke obstakels. Gebruik je toverstaf en je magie om de monsters te verslaan en puzzels op te lossen. Maar let op, in deze wereld is niet alleen magie belangrijk. Jouw kennis van de tafels is ook erg belangrijk op dit avontuur.

Aan het einde van elk level staat een speciale deur. Om deze speciale deur open te krijgen moet je eerst twee tafelsommen beantwoorden. Met elk juist antwoord zwaait de deur een beetje verder open. Heb je alles goed? Dan kun je verder naar het volgende level. Maar pas op, een fout antwoord en je moet het level helemaal opnieuw doen.

Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker de werelden worden. Van het Groene Bosrijk waar de bomen je beschermen, tot de Droge Woestijn waar achter elke zandheuvel een nieuw gevaar kan zitten. Loop niet in dat val in het Magische Bos en pas op voor de gevaarlijke monsters in de Diepe Grotten. Elke wereld heeft zijn eigen uitdagingen en geheimen. Wees altijd op je hoede en maak slim gebruik van je magie.

Op het einde van iedere wereld wacht ook een gevecht met een minibaas, een machtig wezen met unieke krachten. Om van deze minibaas te winnen moet je al je magie en rekenvaardigheden gebruiken. Als je de minibaas verslagen hebt mag je door naar de volgende wereld.

Tijdens je tocht door de magische werelden kun je ook munten en sterren vinden. En let goed op, want in sommige level zijn er geheime plekjes boordevol schatten voor de nieuwsgierige tovenaar.