Speel IJSpinguin

IJspinguin is een platform logicaspel waarin jij Fred, de pinguïn, helpt om zijn verloren waterijsjes terug te vinden in de koude Noordpool. De levels zitten vol met uitdagende puzzels en gevaarlijke obstakels, zoals hamers, die je moet ontwijken.

Er zijn totaal 20 levels die je kunt halen, hoe verder je komt hoe lastiger de levels worden. Probeer voordat je begint alvast een route uit te stippelen naar het ijsje.

Het unieke aan IJspinguin is dat de spelwereld rondom doorloopt. Als je aan de linkerkant van het scherm afloopt, kom je aan de rechterkant weer tevoorschijn. Als je in een gat valt, kom je aan de bovenkant van het scherm weer naar beneden vallen. Probeer dit systeem in je voordeel te gebruiken zodat je op moeilijke plekken kunt komen. Dit zorgt weer voor unieke en uitdagende puzzels die je logisch denkvermogen en je vaardigheden zullen testen.

Fred heeft jouw hulp nodig om zijn heerlijke ijsjes te verzamelen. Ben je klaar om hem te helpen in dit ijskoude avontuur? Trek je warmste jas aan en bereid je voor op een spannende reis door de Noordpool.