Schroeven en Bouten Puzzel

In dit spel ben je een slimme monteur die in een garage werkt. Het is jouw taak om puzzels op te lossen door bouten los- en vast te draaien zodat alle metalen stukken vallen. Elk level introduceert een nieuwe uitdaging met een mix van metalen platen en ringen. Er zijn in totaal 40 levels die je kunt spelen. Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker de puzzels worden.

Als een metalen plaat een gat blokkeert, kun je daar geen moeren of bouten plaatsen en moet je het level opnieuw starten. Dit voegt een laag van strategie toe aan de puzzel, zodat je vooruit denkt en je zetten plant om niet vast te lopen. Als het level te moeilijk is, kun je ook de boor gebruiken. Als de boor genoeg ladingen heeft, kun je extra gaten in het hout maken zodat het level makkelijker wordt.

Er is ook een winkel waarin je diamanten kunt gebruiken voor nuttige dingen zoals extra pogingen of power-ups om gaten in hout te boren, waardoor de moeilijkere puzzels iets makkelijker worden. Je kunt ook veranderen hoe het spel eruitziet door verschillende achtergronden te kopen. Je verdient diamanten door levels af te ronden of je dagelijkse prijs op te halen.