Beschrijving X-mas Tafels

Ga mee met de Kerstman op een spannend avontuur in X-mas Rekenen op rekenen.nl. Jouw missie is om veilig het einde van elk besneeuwd level te bereiken. Probeer onderweg zoveel mogelijk schitterende kerstballen te verzamelen. Maar pas op voor het gladde ijs en val niet in het ijskoude water, want als dat gebeurt, verlies je een leven!

Niet iedereen vindt het fijn dat de Kerstman er is. Pas op voor gevaarlijke sneeuwmonsters zoals levende sneeuwmannen en grote yeti's. Als ze je vangen, verlies je een hartje. Maar maak je geen zorgen, je kunt de sneeuwmonsters met sneeuwballen bekogelen zodat ze aan de kant gaan. Voor elke 10 kerstballen die je opraapt, krijg je een sneeuwbal om terug te vechten.

Om de Kerstman te helpen moet je ook helpen met rekenen, aan het einde van elk level krijg je een tafelsom te zien. Spring tegen het blok aan met het juiste antwoord om de deur naar het volgende level te openen. Wees wel voorzichtig, als je het verkeerde antwoord kiest, moet je het level opnieuw beginnen.

Het spel heeft 30 spannende levels verdeeld over drie verschillende werelden. Aan het einde van elke wereld, sta je voor een grote baas die speciale krachten heeft. Wees creatief en gebruik je omgeving en de sneeuwballen om de minibaas te verslaan. Wanneer je de minibaas verslagen hebt mag je naar de volgende wereld.

Veel rekenplezier en succes met het helpen van de Kerstman!