Snelweg Tafels

Snelweg Tafels is een race waarin je de tafels van 1 tot 12 leert, terwijl je op een snelweg rijdt. In dit spel start je met een simpele auto en je doel is om vragen over de tafels goed te beantwoorden. Tijdens het rijden moet je andere auto's ontwijken en proberen niet te crashen. Als je een auto net niet raakt krijg je bonuspunten.

Op het begin van het level liggen er vier antwoorden op de weg. Je moet door het goede antwoord rijden om verder te mogen. Als je het verkeerde antwoord kiest moet je opnieuw beginnen. Dit maakt het niet alleen een uitdagend racespel, maar helpt je ook op een leuke manier beter te worden in rekenen. Je zult de tafels net zo snel leren als je leert snel te rijden.

Het spel heeft verschillende soorten uitdagingen zoals rijden in één richting, tegen het verkeer in rijden, snel vragen beantwoorden voordat de tijd op is, en een spannende uitdaging waarbij je snel moet zijn om te voorkomen dat een bom ontploft. Deze uitdagingen maken het spel spannend en zorgen ervoor dat je snel moet denken en handelen.

Je verdient punten door de afstand die je aflegt en door bonussen te verzamelen. Voor deze punten krijg je geld waarmee je nieuwe auto's kopen of je huidige auto beter kan maken. Je kunt je auto ook leuker maken door hem anders te verven, betere banden te kiezen of zelfs een spoiler toe te voegen voor meer snelheid. Dit zorgt ervoor dat je nog sneller en beter kunt worden in het spel. En als je iets speciaals wilt, kun je de auto ook versieren met stickers en sirenes. Er zijn in totaal 14 verschillende auto's die je kunt rijden en aanpassen.