Beschrijving My Smart Horse

Stap op je paard en ga op een groot rekenavontuur in de paardenwereld. Kies als eerste een ruiter waarmee je op avontuur gaat. Als je dat gedaan hebt kan je kiezen welk paard je wilt hebben. Geef je paard een naam en je kan beginnen.

Als je de stal binnenkomt staan er veel belangrijke dingen voor je paard. Rechtsboven staat de energie van je paard en links onderin staat een knop om naar de winkel te gaan. Energie is belangrijk voor je paard zodat ze fit blijft voor de race. Je kan verschillende dingen kopen in de winkel om je paard fit te houden, zoals een water en eet bak, speelgoed en eten voor je paard. Voer je paard genoeg zodat de energie hoog blijft.

Wanneer je begint met een race kan je eerst kiezen welke tafels je wilt oefenen. Om je paard sneller te laten rijden moet je de tafelsommen goed beantwoorden. Ook zijn er onderweg obstakels waarbij je moet opletten. Als je een obstakel ziet moet je het paard op tijd laten springen. Beantwoord snel de tafelsommen en ontwijk zoveel mogelijk obstakels zodat je al eerste kan eindigen. Als je eerste bent krijg je veel munten om dingen mee te kopen in de winkel.

Na in veel races te spelen kan je snel beter worden. Als je denkt dat je goed genoeg bent kan je meedoen aan een nationaal toernooi. Als je het lukt om eerste te worden in een toernooi ontgrendel je nieuwe spullen voor je paard.

Met de munten die je verdient door races, toernooien en opdrachten kan je ook spullen voor je paard zelf kopen zoals een nieuw zadel of nieuwe hoeven. Succes met je rekenavontuur en laat iedereen zien dat je de beste ruiter bent!